Leasing

Flexleasing

FLEXLEASING - Attraktiv ydelse til dig, der ønsker en bil ud over det sædvanlige.
Flexleasing er til dig, der ønsker en bil i luksusklassen, hvor der ikke er sparet på ekstraudstyret. Bilerne er ofte kun let tilkørte, og da afgiften på denne leasingform kun betales månedsvis så længe kontrakten løber sikrer du dig en lempelig afskrivning fritaget for usikkerhed ved afgiftsændringer mm.

Splitleasing

SPLITLEASING - Lav ydelse til dig, der kører meget erhvervsmæssigt.
Med Splitleasing hos Linding Biler udarbejder vi to kontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job. Som tommelfingerregel bør dine erhvervs kilometer min. udgøre ca. 75% af dine samlede km for at denne løsning er optimal for dig.

De ovennævnte leasingformer kan vælges som:

Finansiel: Hvor du som kunde selv står for restværdien. Værdien aftales ved kontraktens indgåelse.

eller

Operationel: Hvor Linding Biler A/S står for restværdien således at du kun skal nyde køreturen og ikke bekymre dig om usikkerheden omkring gensalgsprisen.

Genleasing af din nuværende leasingbil

Husk at du frit kan vælge hvilket leasingselskab der skal forlænge din nuværende leasingaftale når den løber ud. Linding Biler A/S vil gerne give et uforpligtende tilbud på forlængelsen før du træffer din beslutning.

Du er meget velkommen til at kontakte Linding Biler A/S for yderligere information samt udarbejdelse af tilbud.

Få svar på flere spørgsmål omkring leasing på SKAT hjemmeside: www.motorst.dk/min-foerste-bil/leasing/

 

Nyhed

Hyundai Kona

T-GDi Trend DCT
Hyundai Kona T-GDi Trend DCT