Velkommen hos Linding Biler A/S

Linding Biler A/S har over 40 års erfaring med salg af nyere kvalitetsbiler.

Børge Linding etablerede først i 80erne forretningen i det små med kun et par biler til salg. Siden er udvalget sammen med salget steget stødt, så vi i dag har et bredt udvalg af nyere biler til både salg og leasing. I 2002 solgte Børge Linding halvpart til sønnen Jes Linding, som senere hen har overtaget den fulde ejerandel. Forretningen drives stadig i samme ånd som altid, hvor kvalitet, tillid og tryghed er i højsædet.

Vi har et bredt og populært udvalg af nyere biler. Biler der fremstår som et godt alternativ til en helt ny bil. Alle biler leveres med 24 mdr. reklamationsret og bilerne er i mange tilfælde så nye at de stadig er dækket af fabriksgarantien. Kvalitet og god service betyder også at vi i dag har en stor kundekreds som gentagne gange har valgt at handle bil hos os.

Vores medlemskab af DBFU (Dansk Bilforhandler Union), sammen med vores erfaring og indstilling til det at handle bil, giver dig den bedste forudsætning for at din næste bilhandel bliver en god oplevelse.

I 2011 tog vi forretningen til nye højder og byggede et moderne bilhus på en central placering ved indfaldsvejen til Varde, hvor vi stadig holder til den dag i dag. Her er vi stolte over at byde kunder fra hele landet velkommen.  

 

Nyhed

BMW iX1

xDrive30 Fully Charged M-Sport
BMW iX1 xDrive30 Fully Charged M-Sport