Velkommen hos Linding Biler A/S

Linding Biler A/S har over 40 års erfaring med salg af nyere kvalitetsbiler.

Børge Linding etablerede først i 80erne forretningen i det små med kun et par biler til salg. Siden er udvalget sammen med salget steget stødt, så vi i dag har et udvalg på mellem 40 - 60 nyere biler. I 2002 solgte Børge Linding halvpart til sønnen Jes Linding og i 2018 bliver Christian Møller medejer således at firmaet i dag ejes af Jes og Christian. Forretningen drives stadig i samme ånd som altid, hvor kvalitet, tillid og tryghed er i højsædet.

Vi har et bredt og populært udvalg af nyere biler. Biler der fremstår som et godt alternativ til en helt ny bil. Alle biler leveres med 24 mdr. reklamationsret og de fleste er stadig dækket af fabriksgarantien. Kvalitet og god service betyder også at vi i dag har en stor kundekreds som gentagne gange har valgt at handle bil hos os.

Vores medlemskab af DBFU (Dansk Bilforhandler Union), sammen med vores erfaring og indstilling til det at handle bil, giver dig den bedste forudsætning for at din næste bilhandel bliver en god oplevelse.

I 2011 har vi bygget et moderne bilhus på en central placering ved indfaldsvejen til Varde, hvor vi byder kunder fra hele landet velkommen.

 

Nyhed

BMW 520d

Connected aut.
BMW 520d Connected aut.